Na underthesun.hr ("mi", "nas" ili "naš") koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići, kako ih koristimo i vaše izbore u vezi s njihovom upotrebom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj (računalo, pametni telefon, tablet) kada posjetite web stranicu. Oni pomažu web stranici da prepozna vaš uređaj i zapamti određene informacije o vašem posjetu, čineći vaš sljedeći posjet praktičnijim, a web mjesto korisnijim za vas.

Vrste kolačića koje koristimo

Osnovni kolačići
Ovi su kolačići nužni za ispravno funkcioniranje web stranice. Omogućuju osnovne značajke kao što su navigacija stranicama, siguran pristup zaštićenim područjima i provjera autentičnosti korisnika. Bez ovih kolačića web stranica ne može učinkovito funkcionirati.

Kolačići izvedbe
Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, kao što su stranice koje se najčešće posjećuju i pojavljuju li se pogreške. To nam pomaže poboljšati izvedbu i funkcionalnost naše stranice.

Funkcionalni kolačići
Ovi kolačići omogućuju web stranici da zapamti odabire koje napravite (kao što je vaše korisničko ime, jezik ili regija) i pružaju poboljšane, personaliziranije značajke.

Ciljani kolačići/kolačići za oglašavanje
Ovi se kolačići koriste za isporuku oglasa koji su relevantniji za vas i vaše interese. Također ograničavaju koliko puta vidite oglas i pomažu u mjerenju učinkovitosti reklamnih kampanja.

Kolačići treće strane
Osim vlastitih kolačića, također možemo koristiti različite kolačiće trećih strana za izvješćivanje o statistici korištenja web stranice i isporuku reklama na i putem stranice.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo u sljedeće svrhe:
- Za omogućavanje određenih funkcija web stranice.
- Za pružanje analitike i prikupljanje podataka o korištenju.
- Za pohranu vaših preferencija i personalizaciju vašeg iskustva.
- Za dopuštanje oglasa i analizu učinka oglašavanja.

Upravljanje kolačićima

- Pregledajte kolačiće koji su pohranjeni na vašem uređaju i izbrišite ih pojedinačno.
- Blokirajte kolačiće trećih strana.
- Blokirajte kolačiće s određenih stranica.
- Blokirajte postavljanje svih kolačića.
- Izbrišite sve kolačiće kada zatvorite preglednik.

Imajte na umu da ako odlučite blokirati ili izbrisati kolačiće, neke značajke naše web stranice možda neće ispravno funkcionirati, što može utjecati na vaše korisničko iskustvo.

Promjene ovih Pravila o kolačićima

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku kolačića kako bismo odražavali promjene u našim praksama ili pravnim zahtjevima. Sva ažuriranja objavit ćemo na ovoj stranici, a revidirana pravila stupit će na snagu odmah po objavi. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu politiku kako biste bili informirani o našoj upotrebi kolačića.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom Politikom kolačića ili našom upotrebom kolačića, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.

Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića kako je opisano u ovoj politici.

  • Menu
  • Categories
Zatvori
Naslovna
Shop
0 Lista želja

Tvoja košarica 0

Zatvori

Shopping cart is empty!

Continue Shopping